Kedrai, samanos ir traškūs apyniai

Kiek nedaug žmogui gyvenime tereikia. Šiandien man pristatė naujus kvepalus, tai sėdžiu dabar visa laiminga braškė ir džiaugiuosi, kad iš viso savo kabineto kvepiu vyriškiausiai – kedru ir samanomis su šiek tiek slyvos. O dar buteliukas koks gražus:

Dabar belieka rasti vyrą, kuris galėtų paslapčia iš manęs tuos kvepalus vogti.

Beje, kalbant apie kvapų ir skonių natas, šiandien pietaudama nagrinėjau “Warsteiner“ brošiūrą. Ten buvo minimi “lengvi, traškūs apynių tonai“. Vos neapsisiusiojau iš juoko. Suprantu, kad kartais copywriteriams pritrūksta logiško bullshito išteklių ir jie pereina prie marichuaninio bullshito, bet seriously? Traškūs apynių tonai?

Reklama

5 responses

  1. Aš tai norėčiau rasti vyrą, iš kurio pati galėčiau kartais vogti kvepalus… O šiaip idomu, kaip ten tavo naujos slyvos kvepia:)

  2. Man regis, ten ir vertėjai pasižymėjo užtikę žodžių junginį kaip “crisp tone of hops“. Nu bet vis tiek čia gaunasi šviežio (gyvo?) alaus aromatas.

  3. Su visa derama ir nederama pagarba vertėjams, niekas šioje srityje neaplenks McDonaldo:

    “Maybe it’s the double layer of sear-sizzled 100% pure beef mingled with the sauce and melty cheese, the snap of the onion and the tart crunch of pickle. Or maybe it’s just that it’s tall. Either way, you so want one.“

    “With a 1/4 pound* 100% beef patty, juicy tomato, premium leaf lettuce, pickles, slivered onions, ketchup and mayonnaise dressing on a toasted sesame seed bun, we could have called it The Ginormous Burger. (But we didn’t.) “

    “It’s 100% pure beefy cheesiness. It tastes great, and it knows it. Two slices of melting cheese, a quarter pound of 100% pure beef and a toasted sesame seed bun. Really, what’s not to love?“

  4. Atgalinis pranešimas: Gimme the bass | Be pavadinimo

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s