Proginis intarpas

Žinau, kad dar nepabaigiau aprašinėti sagos apie PAR (tas faktas, kad liko aprašyti paskutinę dieną, ir to nesugebu padaryti jau kokias 3 savaites, turbūt daug ką pasako apie mano asmenybės ypatumus). O bet tačiau, šiandien prasideda Pasaulio futbolo čempionatas’2014, o aš jau taip seniai nelepinau jūsų fantastiškai paviršutiniškai įrašais apie gražius vyrus. Tad štai jums mano rinktinis line-up’as, sudarytas ne visai pagal būsimą įvarčių, rezultatyvių perdavimų ir perimtų kamuolių skaičių.

Vartininkas:

Gianluigi Buffon (Italija). Šioms mėlynoms akims aš ištikima nuo 2002-ųjų čempionato Japonijoje ir Pietų Korėjoje, kuomet apskritai susidomėjau futbolu. Tas faktas, jog Gigi laikomas vienu geriausių visų laikų vartininku, situacijos tikrai negadina.


Centro gynėjas Nr. 1:

Mats Hummels (Vokietija). Nežinau, kaip jis su tokia d’Artanjaniška šypsenėle gali būti vokietis, bet su faktais nepasiginčysi. Euro 2012 žaidė puikiai, tad ir Brazilijoje į jo sugebėjimą nukenksminti priešininkų puolėjus vokiečiai deda daug vilčių.


Centro gynėjas Nr. 2:

Benedikt Höwedes (Vokietija). O, čia jau tikras vokietis – Akvilei patiks, Gabrielei ne. Šitas į dideles žvaigždes nepretenduoja, bet į sąrašą įtraukiamas cuz cute.


Kairiojo krašto gynėjas:

Patrice Evra (Prancūzija). Penkiskart Premier League čempionas, Čempionų taurės savininkas ir dar visoks koks nugalėtojas, bo žaidžia Manchester United. Buvimas Prancūzijos kapitonu kol kas nieko gero neatnešė, bet dar ne vakaras. Užtat šypsenos mielumas per gyvenimą turbūt atnešė daug visokių gėrybių.


Dešiniojo krašto gynėjas:

Mathieu Debuchy (Prancūzija). Kadangi centrą atidaviau vokiečiams, logiška kraštuose irgi laikytis simetrijos ir juos palikti prancūzams. Šitas Newcastle United gėris ir grožis gėdos tikrai nepadarys.


Centro saugas Nr. 1:

Raul Meireles (Portugalija). Mano meilę šitam pankui galima paaiškinti trimis esminiais punktais: 1) barzda; 2) tatuiruotės; 3) liūdnos akys, kurios, pasak mano buvusios kolegės Milenos, kelia norą apkabinti ir paguosti. O dar jis įmušė vienintelį mano gyvai matytą Premier League įvartį. Na, ir dar jis – be konkurencijos didžiausias hipsteris futbolo pasaulyje.


Centro saugas Nr. 2:

Xabi Alonso (Ispanija). Dar viena ryža barzda iš Iberijos pusiasalio. Tobulai gražus vyras, kuris Euro 2012 išvedė Ispanijos rinktinę į pusfinalį, įmušęs du įvarčius amžiniems nelaimėliams prancūzams.

Kairiojo krašto saugas:

Neymar (Brazilija). Žudikas kūdikio veidu, į kurį brazilai šiemet sudėję turbūt visas viltis.


Dešiniojo krašto saugas:

Antonio Valencia (Ekvadoras). Dar vienas iki ausų tituluotas ir akių pernelyg neapsunkinantis Manchester United žaidėjas.


Centro puolėjas Nr. 1:

Sergio Agüero (Argentina). Nenormaliai talentingas futbolininkas ir buvęs Maradonos žentas. Tiek ir pakaks.


Centro puolėjas Nr.2:

Fernando Torres (Ispanija). Kadangi turiu vieną rimtą puolėją, galiu turėti vieną ir dėl grožio. Nors šitas turi savybę pačiu netikėčiausiu momentu staiga prisiminti savo auksinius laikus. Žiū, gal ims ir parodys ką nors.

Atsakymų: 1

  1. Nu klausyk, paskaicius, o, ypac, paziurejus beveik net atsirado noras isijungt ta futbola… 🙂 ha ha, juokauju, paliksiu tai tau :))) bet, del to vokiecio, esi visiskai teisi!!! Enjoy the marathon! Tegu graziau…oj, geriausi laimi!!! 😉

Parašykite komentarą